Integritetspolicy & Allmänna villkor

Följande integritetspolicy och allmänna villkor styr användningen av webbtjänsten Bästtandblekning.se. Genom att använda vår tjänst bekräftar du att du har läst, förstått och accepterat dessa villkor. Om du inte godkänner villkoren ber vi dig sluta använda denna tjänst.

Vilka är vi?

Bästtandblekning.se är en jämförelsetjänst och guide för hemma tandblekningskit och tandblekningsprodukter. Bästtandblekning.se driver ingen egen försäljning, utan publicerar endast information om andra tredjeparts produkter. Bästtandblekning.se är helt kostnadsfritt att läsa, och användaren kommer aldrig krävas på någon form av ersättning för användande av sidan. Bästtandblekning.se finansieras genom särskilda avtal med butiker som säljer de produkter som listas på webbsidan.

Affiliatelänkar

Bästtandblekning.se använder affiliatelänkar, vilket innebär att provision erhålls för förmedlade kunder. De länkar som finns på vår webbplats och som leder till tandblekningsprodukter är affiliatelänkar. Länkarna är ett sätt att mäta trafik som kommer från oss, vilket sedan vår provision baseras på. Dessa länkar möjliggör för vår tjänst och vårt redaktionella innehåll att vara kostnadsfri för dig.

Hantering av personuppgifter

Bästtandblekning.se hanterar personuppgifter i enlighet med EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR). Som användare har du rätt att begära ut samtlig information som Bästtandblekning.se samlat in.

Bästtandblekning.se hanterar inte kompletta personuppgifter eller informationen som uppges till en butik vid registrering. Uppgifter kopplade till en registrering eller köp hanteras av butiken där köpet sker.

Bästtandblekning.se samlar in information för de ändamål vi beskriver nedan.

Information om användning av webbplatsen

Vi använder tredjepartsföretag för att analysera och förbättra webbplatsen. Information som samlas in om din enhet är bland annat IP-adress, operativsystem, plattform och geografisk placering. Vi samlar även in information om hur du interagerar med webbplatsen, till exempel vilka undersidor som besökts och hur användaren nådde och lämnade tjänsten.

Då vi inte samlar in några personuppgifter som namn eller adress kan ovan information inte kopplas till dig personligen.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse.

Vårt ansvar

Bästtandblekning.se, eller dess ägare, tar inget ansvar för eventuella skador eller konflikter som kan uppstå mellan butiker som säljer tandbleknings-produkter och dess kunder. Vi ansvarar heller inte för eventuella bedrägerier som personer blir utsatta för. Däremot kan vi rekommendera åtgärder och vägleda konsumenten till rätt instanser för att lösa eventuella problem och konflikter.

Vi på Bästtandblekning.se arbetar kontinuerligt för att hålla information om tandblekning uppdaterad. Denna information är dock under ständig förändring och vi kan således inte garantera att informationen alltid är korrekt.

Bästtandblekning.se, eller dess ägare, kan ej krävas på skadestånd eller någon form av ersättning, samt ses som delaktig, vid skador och konflikter som uppstår mellan dig som kund och de butiker du väljer att registrera dig hos.

Vidare har Bästtandblekning.se ingen som helst delaktighet i de avtal som skrivs mellan dig och butikerna. Bästtandblekning.se ansvarar endast för innehåll som publiceras på webbsidan, vilket är skyddat enligt upphovsrättslagen.

Vid tvister, problem eller missnöjen hänvisar vi till respektive butik eller producent där tjänsten nyttjats.

Dina rättigheter

Som användare av Bästtandblekning.se har du rätt att begära ut en specifikation av de uppgifter vi har om dig, samt kräva insyn i hur vi hanterar uppgifterna. Du har också rätt att kräva att uppgifterna korrigeras, begränsas eller tas bort i enlighet med personuppgiftslagen och GDPR. Vid olösta problem har du rätt att kontakta den nationella dataskyddsmyndigheten.

Ändringar av villkor

Bästtandblekning.se har rätt att ändra villkoren efterhand. Läs därför igenom dem med jämna mellanrum för att hålla dig uppdaterad på villkoren som gäller. Genom att du fortsätter använda tjänsten anses du ha godkänt eventuella ändringar.

Dentway recension
Bäst i test! Tandblekning hemma vinnare
Bäst tandblekning recension 5

495 kr

Bäst i Test 2020 är Dentway tandblekningskit – ett populärt och effektivt kit som ger snabbt resultat och räcker länge.