Be confident

Bäst tandblekning recension 4.0

499 kr

Be confident erbjuder förutom hudvårdsprodukter, flera olika sorters tandblekningsprodukter. I den här recensionen tittar vi närmare på deras storsäljare – Dual Boost X2 Kit. Startkitet innehåller bland annat tre tandskenor, tandblekningsgel, nattserum och tandgloss. Be confident Dual Boost X2 Kit är ett bra val för dig som vill bleka tänderna hemma till ett lågt pris.

Be confident - recension

Be confident har funnits sedan 2011 erbjuder både tandblekningsprodukter och hudvårdsprodukter. Bland deras kunder finns privatpersoner, kliniker och apotek i hela Skandinavien. Företaget finns representerat både i Europa och i USA, i totalt 13 länder. De erbjuder olika sorters tandblekningsprodukter, allt från startkit till tandblekningspennor och tandkrämer.

Fördelar
 • Storsäljare
 • Peroxidfri
 • 100 Nöjd-kundgaranti
 • Nattserum ingår
 • 10 ml tandgloss ingår
Nackdelar
 • 19 kr i frakt vid köp under 500 kr

Innehåll

Be confident Dual Boost X2 Kit är en storsäljare som innehåller det du behöver för att kunna göra en tandblekning hemma. Tandblekningsgelen är peroxidfri och därmed skonsam och mild för tänder, emalj och tandkött. Detta ska minimera risken för smärta och ilningar i samband med tandblekning.

I Be confident Dual Boost X2 Kit ingår:

 • Tre tandskenor
 • Tandblekningsgel (10 ml)
 • Nyanskarta
 • Bruksanvisning
 • 10 ml tooth gloss mint
 • Nattserum (kampanj)
Startkitet innehåller alltså allt du behöver för att kunna bleka tänderna hemma.
Pris499 kr
Blekgel10 ml
Tandskenor3 st
PeroxidfriJa

I videoklippet nedanför beskriver företaget själva sina tandblekningsprodukter.

Så gör du

Tandblekning hemma med Be confident Dual Boost X2 Kit är enkelt. Det medföljer dessutom en bruksanvisning med enkla instruktioner som det är rekommenderat att du följer. Tandblekningen går i korta drag till så här:

 • Värm upp tandskenorna i varmt vatten
 • Forma därefter tandskenorna efter dina tänder
 • Ta av skenorna och applicera gelen i tandskenorna
 • Sätt tandskenorna över dina tänder i ca 15 minuter
 • Upprepa processen till önskat resultat
Exakt hur många gånger du behöver upprepa behandlingen varierar. Enligt Be confident kommer du att se skillnad efter 3-4 behandlingar, och många nöjer sig efter 4-10 gånger. En behandling tar ca 15 minuter.

Priser

Hos Be confident kan du köpa effektiva tandblekningsprodukter till ett lågt pris. Be confident Dual Boost X2 Kit kostar 499 kr. De säljer även ett mindre och inte lika komplett kit för 399 kr. De har även ett premium-kit för 799 kr, som bland annat innehåller en tandblekningspenna. Du har även möjlighet att köpa deras tandblekningspenna separat för 395 kronor.

För dig som redan har köpt tandskenor finns ett refill-paket för 299 kronor. Det är ett bra alternativ för dig som redan har tandskenor men behöver fylla på med tandblekningsgel.

Frakt och betalning

Be confident har en smidig e-handleslösning som känns enkel och säker. De har dessutom en ”Trygg E-handel”-certifiering, vilket gör att upplevelsen känns än mer trygg.

Be confident erbjuder fri frakt för varor över 500 kronor. Om du handlar för under 500 kronor tillkommer en fraktavgift på 19 kronor. Signar du upp på deras nyhetsbrev kan du dock få fri frakt för allt du köper, även om beloppet är lägre än 500 kronor.

Du kan betala med kort, faktura eller med Klarna.

Be confident recension

Resultat

På sin hemsida har Be confident ett flertal kundrecensioner med tillhörande före och efter bilder. Här är några av kommentarerna:

Har bara gott att säga, vilket resultat.. har både snusat och rökt och trodde det var kört men efter några blekningar ser tänderna 10 år yngre ut. /Peter

Har använt ert tandgloss och tänderna blir verkligen skimrande. Perfekt för att snygga upp leendet innan utgång! /Linn

Jag tycker resultatet är superfint! Tänderna fick absolut en uppfräschning, och jag kommer definitivt använda produkterna igen. jag fick inga ilningar, vilket jag alltid brukar få av tandblekningsprodukter. Så för dig som är orolig för starka tandblekningsmetoder, så tror jag verkligen att detta kan vara en produkt för dig. /Evelina

Vanliga frågor

Beställer du före klockan 15.00 så skickas produkterna samma dag. Normal leveranstid är 1 dag.

Tanblekningsgelen som Be confident använder innehåller inga skadliga ämnen (varken väteperoxid eller karbamidperoxid) och är därmed skonsam för tänderna och tandköttet.

Ingen tandblekning håller för evigt. Missfärgningar kommer oundvikligen att uppstå med tiden. Be confident uppger att deras tandblekning håller i 6-8 veckor. Därefter är det bara att upprepa behandlingen. 

Ja, Be confident erbjuder en ”100% nöjd kundgaranti”.

Kontaktuppgifter

Har du frågor och funderingar kring Be confidents produkter så kan du kontakta deras kundservice på telefonnummer 0702-56 50 00 eller maila till kundtjanst@beconfident.se. Telefontiderna är vardagar 09:00 – 12:00. Många frågor kan du även få svar på under ”Frågor och svar” på deras hemsida.

Group Beconfident Europe AB

Tennisvägen 31

269 33 Båstad

Organisationsnummer: 556833-0041

Be confident - sammanfattning

Bäst tandblekning recension 4.0

499 kr

Resultat 95%
Pris 100%
Frakt 95%
Utbud 100%
Be confident Dual Boost X2 Kit är ett komplett och effektivt starter kit för dig som vill bleka tänderna hemma. Tandblekningsgelen är peroxidfri och skonsam för tänderna och tandköttet. Förutom tandblekningsgel och tandskenor ingår det även ett tandgloss och dessutom ett nattserum som förbättrar resultatet ytterligare. Be confident Dual Boost X2 Kit är ett säkert startkit som ger dig mycket för pengarna.
Dentway recension

Bäst i Test 2024! Tandblekning hemma vinnare

Bäst tandblekning recension 5

495 kr

Dentway tandblekningskit är bäst i vårt test 2024. Det är ett populärt och effektivt kit som ger snabbt resultat och räcker länge!