Dentway

Bäst tandblekning recension 5

495 kr

Dentway tandblekning är bäst i vårt test!

Dentway Starter Kit innehåller allt du behöver för att enkelt bleka tänderna hemma med mycket bra resultat. I kitet ingår bland annat:

 • 2st tandskenor
 • 9 ml tandblekningsgel
 • Smidig förvaringsbox
 • Enkla instruktioner

Gelen är 100% fri från peroxider och är skonsam mot dina tänder och ditt tandkött. Produkten är dessutom vegansk och är inte testad på djur. Vill du bleka tänderna hemma så rekommenderar vi Dentway Starter Kit!

Dentway - recension

Dentway är marknadsledande i Norden när det gäller tandblekningsprodukter för hemmabruk. Företaget har funnits sedan 2005 och har flera års erfarenhet. Dentway är inriktade på tandblekning hemma och har ett varierande utbud. Förutom ett starterkit erbjuder de tandbleknings-strips, refill kit, men även tandkrämer och tandborstar.

Fördelar
 • Effektivt och bra resultat
 • Peroxidfri
 • Skonsam för tänderna
 • Vegansk
 • Ej testad på djur
 • Rådgivande tandsköterska
Nackdelar
 • 40 kr i frakt vid köp under 400 kr

Innehåll

Dentway Stater Kit är ett populärt och effektivt tandblekningskit som ger ett bra resultat. Dentway har tagit fram en ny formel som är fri från peroxider och därmed skonsam för tänderna. Den nya formeln ska också minska risken för ilningar i tänderna.

I Dentway Starter Kit ingår:

 • Två tandskenor
 • Tandblekningsgel (9 ml)
 • Bruksanvisning
 • Behållare för tandskenorna
Startkitet innehåller alltså allt du behöver för att kunna bleka dina tänder hemma.
Pris495 kr
Blekgel9 ml
Tandskenor2 st
PeroxidfriJa

Så gör du

Att genomföra en tandblekning hemma med Dentways starter kit är enkelt och smidigt. När du köper ett startkit från Dentway så medföljer dessutom en bruksanvisning som det är rekommenderat att du följer. Själva tandblekningsprocessen är väldigt enkel. I korta dra fungerar det så här:

 • Doppa tandskenorna i varmt vatten
 • Sätt tandskenorna över dina tänder – de kommer att stelna och formas efter dina tänder
 • Ta av skenorna och ha i gelen i tandskenorna
 • Sätt tandskenorna över dina tänder i ca 30 minuter
 • Upprepa till önskat resultat!
Hur många gånger du behöver upprepa proceduren varierar. Rekommenderat är ca två gånger per dag under några dagar. Dina tänder kommer bli vitare för varje gång, så det är enkelt för dig att stoppa så fort du är nöjd med resultatet.

Priser

Dentways produkter är prisvärda. Du får just nu ett tandblekningskit för 495 kronor (ordinarie pris 895 kr). 

För dig som redan har köpt tandskenor finns ett refill-paket att köpa för 395 kronor. På så vis kan du återanvända tandskenorna om du framöver vill bleka tänderna på nytt.

Frakt och betalning

Att handla hos Dentway är tryggt och säkert. De har dessutom en ”Trygg E-handel”-certifiering, vilket innebär att de förbundit sig att följa en del krav som ställs på e-handelsföretag. Certifieringen ska underlätta för konsumenter att hitta seriösa och pålitliga e-handelsföretag.

Dentway erbjuder fri frakt över 400 kronor. Handlar du för mindre än 400 kronor tillkommer en fraktkostnad på 40 kronor.

Hos Dentway kan du enkelt betala med kort eller med Klarna checkout.

Dentway tandblekning

Resultat

Dentway har på sin hemsida flera före och efter-bilder på kunder som har testat deras tandblekningsprodukter med gott resultat:

Dentway recension

Vanliga frågor

Det krävs mellan 1/4 – 1/2 milliliter (ml) av blekgelen i varje tandskena.

Nej, blekgelen innehåller inga skadliga ämnen (varken väteperoxid eller karbamidperoxid) och är därmed skonsam för tänderna och tandköttet. Var däremot noga med att inte bleka tänderna när du ammar eller är gravid.

Använder du Dentway Starter Kit på rätt sätt så kommer dina tänder att bli vitare. Däremot varierar det från person till person, beroende på hur missfärgade dina tänder är från början. Är dina tänder kraftigt missfärgade kan det krävas att du upprepar behandlingen flera gånger för att uppnå önskat resultat.

Dentway erbjuder en ”100% nöjd kundgaranti” som innebär att du får extra tandblekningsgel utan någon extra kostnad, om dina tänder inte blir vitare inom 10 dagar.

För att få handla hos Dentway behöver du vara minst 18 år.

Kontaktuppgifter

Vill du komma i kontakt med Dentway kan du ringa till telefonnummer 08-122 007 80. Telefontiderna är vardagar 10:00 – 12:00. Du kan även skriva till info@dentway.se

Dentalbolaget Sverige AB

Gjuterigatan 9

553 18 Jönköping

Organisationsnummer: 556791-6886

Dentway - sammanfattning

Bäst tandblekning recension 5

495 kr

Resultat 100%
Pris 100%
Frakt 95%
Utbud 95%
Dentway erbjuder ett effektivt startkit för endast 495 kronor som kommer att göra dina tänder vitare. Tandblekningsgelen är skonsam och peroxidfri och håller för flera behandlingar. Dentway erbjuder även kostnadsfri rådgivning av deras tandsköterska. Vill du bleka tänderna hemma med ett gott resultat och till ett lågt pris så är Dentway Starter Kit ett bra val.
Dentway recension

Bäst i Test 2024! Tandblekning hemma vinnare

Bäst tandblekning recension 5

495 kr

Dentway tandblekningskit är bäst i vårt test 2024. Det är ett populärt och effektivt kit som ger snabbt resultat och räcker länge!