Confidentsmile

Bäst tandblekning recension 4.0

495 kr

Confidentsmile erbjuder ett komplett tandblekningskit till ett bra pris. I kitet ingår förutom tandskenor och tandblekningsgel även en LED-lampa som kan komma väl till användning. Tandblekningsgelen är peroxidfri och därmed skonsam mot tänder, emalj och tandkött. Confidentsmile erbjuder ett av de bättre tandblekningskiten på marknaden idag.

Confidentsmile - recension

Confidentsmile har sålt tandblekningskit för hemmabruk i flera år, och är ett av de ledande företagen inom tandblekning i Sverige. Confidentsmile är en pålitlig leverantör av tandblekningsprodukter, och säljer förutom ett startkit (bestående av tandskenor och tandblekningsgel) även tandblekningspennor.

Fördelar
 • LED-lampa ingår
 • Peroxidfri
 • Skonsam för tänderna
 • 100% nöjd-kundgaranti
Nackdelar
 • Lite mindre tandblekningsgel ingår än i vissa andra kit

Innehåll

Confidentsmile erbjuder ett populärt startkit som är enkelt att använda hemma och som ger ett bra resultat. Tandblekningsgelen följer gällande regler och lagar, och är alltså fri från peroxider och andra skadliga ämnen.

I Confidentsmiles startkit ingår följande:

 • Tre tandskenor
 • Tandblekningsgel (10 ml)
 • LED-lampa
 • Bruksanvisning
 • Nyanskarta
Tandblekningskitet innehåller alltså allt du behöver för att kunna bleka tänderna hemma. Confidentsmile skiljer sig dock från övriga leverantörer då det ingår en LED-lampa i startkitet. Enligt Confidentsmile ska lampan snabba på tandblekningsprocessen. Vi är däremot inte helt övertygade om att en LED-lampa är nödvändig för att få ett bra resultat. Att bleka tänderna hemma med endast tandskenor och blekgel ska räcka gott och väl.
Pris495 kr
Blekgel10 ml
Tandskenor3 st
PeroxidfriJa

Så gör du

Confidentsmiles startkit är utformat så att vem som helst ska kunna bleka tänderna var som helst. När du köper ett startkit ingår även en bruksanvisning som det är rekommenderat att du följer. Själva processen är enkel, och går i korta drag ut på följande sätt:

 • Värm tandskenorna i varmt vatten i 10 sekunder
 • När tandskenorna är mjuka, sätt dem då över dina tänder och tryck försiktigt så att de formas efter dina tänder
 • Kyl tandskenorna i kallt vatten
 • Applicera gelen i tandskenorna
 • Sätt tandskenorna över dina tänder i ca 20-60 minuter
Hur många gånger du behöver upprepa proceduren varierar, dina tänder kommer oavsett att bli vitare för varje gång du upprepar behandlingen. Confidentsmile rekommenderar att du har i tandskenorna en gång per dag tills att du uppnått önskat resultat. Vanligtvis tar det mellan 7-10 dagar. För att öka intensiteten så rekommenderar Confidentsmile att du använder den medföljande LED-lampan.
 
Confidentsmile har även två instruktionsfilmer där de visar hur tandblekningsprocessen går till:

Priser

Priset för Confidentsmiles tandblekningskit är 495 kr. Du kan även köpa till en prisvärd tandblekningspenna som komplement för 249 kr (vinnaren i vårt test för tandblekningspennor).

Om du redan har tandskenor kan du köpa till enbart tandblekningsgelen för 299 kr. Detta är ett bra alternativ för dig som redan har köpt ett startkit men behöver ny tandblekningsgel.

Frakt och betalning

Att handla hos Confidentsmile upplevs säkert och enkelt. De har även en ”Trygg e-handel”-certifiering, vilket innebär att de förbundit sig att följa de krav som ställs på e-handelsföretag.

Confidentsmile tar 39kr i fraktavgift, vilket är lite trist med tanke på att de flesta andra leverantörer erbjuder fri frakt. Normal leveranstid är dock väldigt snabb: 1-2 dagar.

Hos Confidentsmile kan du enkelt betala med kort eller med Klarna faktura.

Confident smile tandblekning

Resultat

Confident smile har flera nöjda kundrecensioner på sin hemsida. De har även en blogg där de postar inlägg med kunder som har blekt tänderna med Confidentsmiles tandblekningsprodukter med gott resultat. Här är några av före och efter-bilderna:

Vanliga frågor

Enligt Confidentsmile behövs det endast 0,2 ml per tillfälle och tandskena. Det innebär endast en liten droppe per tandavtryck i tandskenan.

Tandblekningsgelen från Confidentsmile är peroxidfri och därmed skonsam för tänderna och tandköttet. Det finns inga kända sidoeffekter eller bieffekter från Confidentsmils tandblekningsprodukter. Däremot ska du inte bleka tänderna när du ammar eller är gravid.

Ja, Confidentsmile erbjuder en ”100% nöjd-kundgaranti” om du inte blir nöjd med resultatet. Du kan alltså få tillbaka pengarna som motsvarar produktkostnaden om du inte skulle vara nöjd. Kontakta då Confidentsmiles kundtjänst.

Om du förvarar tandblekningsgelen från Confidentsmile i kylskåp håller den i minst 12 månader från inköpstillfället.

Kontaktuppgifter

Behöver du kontakta Confidentsmile kan du maila till kundsupport@confidentsmile.se.

Confidentsmile – Whitenow Sweden AB

Gotthemsvägen 1

632 39 Eskilstuna

Organisationsnummer: 559100-7850

Confidentsmile - sammanfattning

Bäst tandblekning recension 4.0

495 kr

Resultat 95%
Pris 90%
Frakt och garanti 85%
Utbud 90%

Confidentsmile erbjuder ett prisvärt och effektivt startkit för 495 kronor, och där du dessutom får med en LED-lampa. Lampan intensifierar och snabbar på tandblekningen vilket kan vara önskvärt. Tandbekningsgelen som medföljer är peroxidfri och skonsam för emalj, tänder och tandkött. En nackdel är att du endast kan komma i kontakt med kundtjänsten via mail. I övrigt är Confidentsmiles startkit ett komplett kit som ger bra resultat till ett lågt pris.

Dentway recension

Bäst i Test 2024! Tandblekning hemma vinnare

Bäst tandblekning recension 5

495 kr

Dentway tandblekningskit är bäst i vårt test 2024. Det är ett populärt och effektivt kit som ger snabbt resultat och räcker länge!