White One

Bäst tandblekning recension 4.0

682 kr

White One tandblekningskit är en favorit i vårt test! Det är ett fullständigt kit som innehåller det du behöver för att bleka tänderna hemma. I kitet ingår en tandblekningspenna, en Blue Light plasmaljus lampa, en tandblekningsmunspray, och en tandblekningstandkräm. Det är mer än du får i de flesta  andra tandblekningskit.

White One - recension

White One erbjuder det mest kompletta tandblekningskitet på marknaden, där du får med både tandblekningstandkräm och munspray. Allt för att din behandling ska hålla så länge som möjligt.

Fördelar
 • Fullständigt startkit
 • Peroxidfri
 • Unik Blue Light plasmalampa
 • EU-godkänd
 • Högsta kundbetyg
Nackdelar
 • 22 kr frakt vid köp under 699 kr

Innehåll

White One tandblekningskit är ett av de mest populära på marknaden. Det kostar lite mer än vissa andra kit, men du får också med fler produkter.

I White One tandblekningskit ingår:

 • 1st Tandblekningspenna
 • 1st Blue Light™ – Plasmaljus
 • 1st Tandblekningsmunspray
 • 1 st Tandblekningstandkräm
 • 1 st Tandkarta
 • 1 st Pdf Instruktionsbok
Kitet är alltså helt fullständigt och innehåller allt du behöver för att bleka tänderna hemma på egen hand, med gott resultat. Notera att du får med tandblekningstandkräm och munspray, vilket ingen annan leverantör skickar med.
 
White Ones tandblekningspenna är peroxidfri och EU godkänd, så du kan känna dig trygg när du bleker dina tänder med den.
Pris599 kr
Blekgel4 ml
Resultat håller6 - 12 månader
PeroxidfriJa

Så gör du

Tandblekning hemma med White One tandblekningskit är superlätt. White One har dessutom en pdf instruktionsbok som förklarar hur du använder produkterna och hur tandblekning går till. Vi rekommenderar att du löser instruktionerna innan du börjar och följer dessa noggrant. På White Ones hemsida kan du läsa mer, men kortfattat så går det till så här att bleka tänderna med White Ones tandblekningskit:

 • Applicera ett tunt lager gel på dina tänder med tandblekningspennan, både morgon och kväll, efter det att du borstat tänderna.
 • Håll munnen öppen i ca. 30 sekunder efter applikation, så gelen har tid att sjunka in innan du stänger den.
 • Därefter ska du inte äta eller dricka på 30 minuter, och efter 30 minuter sköljer du munnen med vanligt vatten.
 • Upprepa behandlingen varje dag i 14 dagar.
Därefter använder du tandblekningstandkrämen och munsköljen som ingår i kittet, för att hålla dina tänder vita länge.

Priser

White Ones paket är mycket prisvärt eftersom du får med så många produkter. Deras tandblekningskit kostar 599 kr. De erbjuder även sin tandblekningspenna separat för endast 349 kr, ifall du inte vill ha hela kitet.

Du kan även köpa alla produkterna i kitet separat, men det blir såklart dyrare än att köpa kitet på en gång.

Frakt och betalning

White Ones hemsida är modern och enkel att använda. Du kan snabbt klicka hem ditt tandblekningskit med deras säkra e-handelslösning.

White One erbjuder fri frakt över 699 kr. Om du handlar för mindre än 699 kronor tillkommer en fraktavgift på 22 kronor. Leveranstiden är normalt 1 -2 dagar.

Du kan betala med kort eller med Klarna checkout.

whitone hemsida

Resultat

På White ones hemsida kan du läsa alla nöjda kundrecensioner, här är några av recensionerna:

”Enda hemmablekningen som fungerat för mig. Provat andra, men denna produkten är helt klart bäst!!”
– Elinor

Effektiv och enkel produkt att använda hemma. Jag är nöjd med resultatet jag fick!”
– Alexander

 

Vanliga frågor

White One har utformat sin tandblekningsgel för att undvika vanliga bieffekter. Den är peroxidfri, eu godkänd, och skonsam. För säkerhets skull bör du däremot inte bleka tänderna när du ammar eller är gravid.

Ja, tandsmycken påverkas inte av tandblekning.

White Ones behandling håller upp till ett år, och eftersom du får med tandblekningstandkräm i kitet så kan du skydda dina vita tänder ytterligare.

Bäst resultat får du om du använder tandblekningspennan morgon och kväll i 14 dagar.

Kontaktuppgifter

Har du frågor kan du kontakta White One om deras tandblekningsprodukter genom att maila till info@whiteone.com. Du kan även skriva till dem via deras kontaktformulär på deras hemsida.

White One AB,

Slättvägen 13,
24562 Hjärup,
Sverige

White One - sammanfattning

Bäst tandblekning recension 4.0

682 kr

Resultat 100%
Pris 95%
Frakt 95%
Utbud 100%

White One erbjuder ett komplett och effektivt tandblekningskit som du enkelt kan använda för att bleka tänderna hemma. För bara 599 kronor får du ett kit som också innehåller tandblekningstandkräm och munspray, vilket du inte får med något annat tandblekningskit.

tandblekning med tandblekningspenna från whiteone

Populär tandblekningspenna

Bäst tandblekning recension 5

349 kr

Vill du ha ett prisvärt alternativ kan du välja White Ones tandblekningspenna. Den låter dig prova tandblekning så billigt som möjligt!

Dentway recension

Bäst i Test 2024! Tandblekning hemma vinnare

Bäst tandblekning recension 5

495 kr

Dentway tandblekningskit är bäst i vårt test 2024. Det är ett populärt och effektivt kit som ger snabbt resultat och räcker länge!