Dentaworks

Bäst tandblekning recension 4.5

499 kr

Dentaworks tandblekning är populärt och har bra kundbetyg

Det är ett komplett kit som innehåller allt du behöver för att enkelt bleka tänderna hemma med mycket bra resultat. I kitet ingår bland annat:

 • 3st mjuka tandskenor
 • Hela 20 ml tandblekningsgel
 • Praktisk förvaringsbox
 • Tydliga instruktioner
 • Nyanskarta för att snabbt se hur vita dina tänder blir

Dentaworks blekgel är skonsam för tänderna och tandköttet, och är 100% fri från peroxider. Den räcker till hela 56 behandlingar, vilket låter dig hålla dina tänder vita under mycket lång tid. Dentaworks är ett prisvärt och effektivt sätt att få riktigt vita tänder.

Dentaworks - recension

Dentaworks har erbjudit produkter för hemmatandblekning i flera år. Utbudet är varierat, och förutom tandblekningsprodukter säljer Dentaworks även diverse munvårdsprodukter. Dentaworks har en stilren och enkel e-handel där man smidigt kan köpa hem kompletta tandblekningskit.
Fördelar
 • Populärt startkit
 • Peroxidfri
 • Fri från BPA, TEA, parabener
 • Kliniskt testade produkter
 • Tre tandskenor
 • 20 ml blekgel
 • Räcker till 56 behandlingar
Nackdelar
 • 19 kr frakt vid köp under 400 kr

Innehåll

Dentaworks tandblekningskit är ett av de absolut mest populära på marknaden. De har nyligen uppdaterat kitet med en ny och dubbelt så effektiv formula med ”Active Oxygen Technology” och ”Surface Stain Removal System”.

I Dentaworks tandblekningskit ingår:

 • Tre tandskenor, soft (BPA-fria)
 • Tandblekningsgel (20 ml)
 • Manual
 • Förvaringsbox för tandskenorna
 • Tandnyanskarta
Kitet är komplett och innehåller allt du behöver för att kunna bleka tänderna hemma på egen hand. Notera att du får med 20 ml tandblekningsgel, vilket är betydligt mer än du får jämfört med övriga leverantörer.
 
Den nya tandblekningsgelen från Dentaworks är pH-neutral och dessutom fri från väteperoxid och karbamidperoxid. Den innehåller heller inte heller TEA (trietanolamin). Gelen är alltså skonsam för tänder, tandkött och emalj.

De tandskenor som ingår i tandblekningskitet är ”Dentaworks Soft tandskenor”. Mjukheten i tandskenan ska ska göra det lättare att forma tandskenan efter tänderna och således göra själva tandblekningen smidigare.
Pris499 kr
Blekgel20 ml
Tandskenor3 st
PeroxidfriJa

Så gör du

Tandblekning hemma med Dentaworks tandblekningskit är enkelt. Dentaworks skickar även med en manual med enkla instruktioner på svenska när du köper deras tandblekningskit. Det är rekommenderat att du noga följer instruktionerna i manualen när du bleker dina tänder. På sin hemsida har de även några bilder som visar hur tandblekningsprocessen går till. Att bleka tändern med Dentaworks kit fungerar så här:

 • Doppa tandskenorna i varmt vatten
 • Placera tandskenorna på dina tänder – tryck hårt så att de och formas efter dina tänder
 • Ta av skenorna och ha i gelen i tandskenorna (en droppe för varje tand som ska blekas)
 • Sätt tandskenorna på dina tänder i ca 20 minuter, 2 gånger per dag
Därefter upprepar du proceduren tills att du når önskat resultat. Enligt Dentaworks tar det vanligtvis 7 dagar. Det är dock individuellt, så det kan variera beroende på hur missfärgade dina tänder från början.

Priser

Dentaworks har prisvärda produkter, där du får vitare tänder för en bråkdel av vad det kostar att bleka tänderna hos tandläkaren. Dentaworks tandblekningskit kostar 499 kr. De erbjuder även en tandblekningspenna för 399 kr, som kan vara bra som komplement. Du har även möjlighet att köpa dessa två produkter tillsammans för 699 kr (du sparar alltså 199 kr).

Du kan även köpa till extra tandblekningsgel för 349 kr. Det passar dig som vill bleka tänderna flera gånger framöver men inte behöver köpa nya tandskenor. Se till att spara tandskenorna även om blekningsgelen tar slut!

Frakt och betalning

Dentaworks har en uppdaterad hemsida med en smidig och säker e-handelslösning. Du kan enkelt köpa det du behöver och få det hemskickat snabbt och utan övriga avgifter.

Dentaworks erbjuder fri frakt över 400 kr. Om du handlar för mindre än 400 kronor tillkommer en fraktavgift på 19 kronor. Leveranstiden är normalt 1 -2 dagar.

Du kan betala med kort eller med Klarna checkout.

Dentaworks recension

Resultat

På Dentaworks hemsida kan du läsa många nöjda kundrecensioner, med tillhörande före och efter-bilder. Här är några av bilderna:

Dentaworks kundrecension

Vanliga frågor

Dentaworks har utformat sin tandblekningsgel för att undvika alla sorters bieffekter. Den är peroxidfri och skonsam för tänderna och tandköttet. För säkerhets skull bör du däremot inte bleka tänderna när du ammar eller är gravid.

Ja, tandsmycken påverkas inte av tandblekning.

Dentaworks tandblekningsgel håller sig minst i ett år, och bör förvaras i kylskåp. Utgångsdatument framgår på förpackningen.

Det tar mellan 5 och 30 timmar att uppnå bäst resultat med Dentaworks tandblekning. Det varierar beroende på hur missfärgade dina tänder är från början. Dentaworks rekommenderar att du börjar med 20 minuter per gång och därefter ökar allteftersom upp till 60 minuter.

Kontaktuppgifter

Har du frågor och funderingar kring Dentaworks tandblekningsprodukter kan du maila till info@dentaworks.com. Du kan även skriva till dem via ett kontaktformulär på deras hemsida. Många frågor besvaras dessutom på hemsidan, under ”Frågor & svar”.

Dentaworks

Drottninggatan 13

252 21 Helsingborg

Dentaworks - sammanfattning

Bäst tandblekning recension 4.5

499 kr

Resultat 100%
Pris 100%
Frakt 95%
Utbud 100%

Dentaworks erbjuder ett populärt och effektivt tandblekningskit som du enkelt kan använda för att bleka tänderna hemma. För 499 kronor får du ett kit med bland annat tre tandskenor och 20 ml (!) tandblekningsgel – med en ny formula. Mängden gel som ingår är alltså större än hos övriga leverantörer, och den är dessutom skonsam för tänderna och tandköttet, då den varken innehåller peroxider eller andra skadliga ämnen. Dentaworks tandblekningskit är testvinnaren i vårt test!

Dentaworks premiumkit för tandblekning hemma

Bästa premiumkitet

Bäst tandblekning recension 5

598 kr 898 kr

Mest för pengarna får du om du köper Dentaworks Plus Premiumkit. Du får då deras tandblekningskit samt en tandblekningspenna (värd 399 kr) för 699 kr.
Dentway recension

Bäst i Test 2024! Tandblekning hemma vinnare

Bäst tandblekning recension 5

495 kr

Dentway tandblekningskit är bäst i vårt test 2024. Det är ett populärt och effektivt kit som ger snabbt resultat och räcker länge!