SimpleSmile

Bäst tandblekning recension 4.0

599 kr

SimpleSmile erbjuder ett bra tandblekningskit för 599 kronor. Kitet består bland annat av tre tandskenor och 10ml tandblekningsgel. Gelen är peroxidfri och därmed skonsam för tänder och tandkött.

Uppdaterad: 2019-06-25

SimpleSmile - recension

SimpleSmile har sitt huvudkontor i Helsingborg och har sålt tandblekningsprodukter i flera år. Företaget säljer tandblekningsprodukter, mestadels tandblekningskit och tandblekningspennor.

Fördelar
 • Prisvärt
 • Peroxidfri
 • Kundgaranti
Nackdelar
 • 19 kr i frakt vid köp under 500 kr

Innehåll

SimpleSmile Klassiskt Startkit är ett prisvärt alternativ på marknaden. Som många andra leverantörer så innehåller kitet allt du behöver för att bleka tänderna hemma på egen hand. Den medföljande gelen är peroxidfri och därmed skonsam för tänderna.

I SimpleSmile Klassiskt Startkit ingår:

 • Tre tandskenor
 • Tandblekningsgel (10 ml)
 • Manual
Kitet innehåller det du behöver för att bleka tänderna hemma.
Pris599 kr
Blekgel10 ml
Tandskenor3 st
PeroxidfriJa

Så gör du

Tandblekning med SimpleSmile är enkelt för vem som helst. I kitet medföljer även en bruksanvisning som det är rekommenderat att du följer. I korta drag går det till så här:

 • Doppa tandskenan i varmt vatten (ca 80 grader) i 2-3 sekunder
 • Forma tandskenan efter dina tänder
 • Applicera gel i tandskenan
 • Sätt tandskenan över dina tänder i ca 15 minuter
 • Upprepa till önskat resultat
SimpleSmile rekommenderar att du upprepar behandlingen en gång per dag i ca 10 dagar, eller till att du når önskat resultat. Dina tänder blir vitare för varje gång, så du kan enkelt stoppa när du är nöjd med resultatet.

Priser

SimpleSmiles startkit kan du köpa för endast 599 kronor. Om du vill kan du även köpa en tandblekningspenna separat för 295 kronor.

Om du redan äger tandskenor så kan du köpa till tandblekningsgel (10 ml) för 249 kronor.

Frakt och betalning

Att handla hos SimpleSmile är smidigt och enkelt. Själva e-handelslösningen fungerar fläckfritt, men själva designen känns aningen föråldrad.

Köper du startkitet så kommer det att tillkomma 19 kronor i fraktavgift. Handlar du däremot över 500 så blir frakten gratis.

Hos SimpleSmile kan du enkelt betala med kort eller med Klarna checkout.

Resultat

SimpleSmile har några få kundrecensioner på sina hemsida. Bland annat:

Älskar denna tandblekning! Ser resultat nästan direkt och håller i flera månader efteråt! Priset är överkomligt och man får mycket tandblekning för pengarna. Rekommenderas! /Anna

Min första tandblekning var faktisk just detta kit för några år sedan, nu blir det en gel refill istället. En tandblekning som ger vita tänder och smakar god mint! /Charlotte

Vanliga frågor

Det ska inte vara farligt att bleka tänderna om du har tandsten, men för att uppnå bästa resultat bör all tandsten tas bort före tandblekningen påbörjas.

Blekgelen innehåller inga peroxider och är därför skonsam för tänderna, emaljen och tandköttet. Däremot bör du inte bleka tänderna när du ammar eller är gravid.

Det varierar beroende på hur missfärgade dina tänder är från början. För de flesta tar det dock runt 10 dagar att uppnå önskat resultat med SimpleSmiles tandblekningskit.

Kontaktuppgifter

Behöver du kontakta SimpleSmile så kan du ringa till 0702-56 50 00. Du kan även maila till kundtjanst@simplesmile.se.

Group Beconfident Europe AB

Tennisvägen 31

269 33 Båstad

Organisationsnummer: 556853-0041

SimpleSmile - sammanfattning

Bäst tandblekning recension 4.0

599 kr

Resultat 90%
Pris 85%
Frakt 90%
Utbud 90%

SimpleSmile erbjuder ett bra och effektivt startkit som bleker dina tänder på kort tid. Gelen är peroxidfri och inte skadlig för varken tänder eller tandkött. SimpleSmiles tandblekningskit är ett bra alternativ för dig som vill komma undan så billigt som möjligt men ändå få ett bra resultat.

Dentway recension

Bäst i Test 2024! Tandblekning hemma vinnare

Bäst tandblekning recension 5

495 kr

Dentway tandblekningskit är bäst i vårt test 2024. Det är ett populärt och effektivt kit som ger snabbt resultat och räcker länge!